Sorteer op
 • Brawl Stars uitnodigingen - 10 stuks
  Brawl Stars uitnodigingen - 10 stuks

  Brawl Stars uitnodigingen - 10 stuks

  Begin je Brawl Stars kinderfeest in stijl!

  Nodig je vriendjes en vriendinnetjes uit voor je Brawl Stars kinderfeest met deze leuke en unieke Brawl Stars uitnodigingen van…

  € 9,50

Brawl Stars kinderfeest
Vindt jouw zoon of dochter Brawl Stars ook helemaal geweldig? Dan is een geweldig Brawl Stars kinderfeest uiteraard een must! Feestjesbaas zorgt voor een geweldig Brawl Stars feestje met allemaal blije kindjes. Want met onze artikelen zorg je ervoor dat de jongens en meisjes zo in het thema opgaan en een geweldig kinderfeest beleven!

Feestjesbaas
In het assortiment van Feestjesbaas vind je prachtige verkleedkleren, maskers, accessoires en schuimzwaarden om je om te toveren tot prinses, sneeuwprinses, ninja, piraat, dino, tovenaar, paw patrol pup, pokemon, sonic, minecraft, ninja turle, brandweer of superheld. De verkleedcapes, maskers en accessoires zijn ideaal voor veel speelplezier binnen en buiten. Voor in de verkleedkist, tijdens kinderfeestjes en verkleedpartijtjes. Voor carnaval en voor elk moment dat jij graag je favoriete karakter wil zijn! Verkleden is een geweldige training voor het prikkelen van de fantasie. Kinderen kunnen zich met verkleden op een leuke manier uitleven, alleen of met vriendjes en vriendinnetjes komt een fantasiewereld tot leven en worden steeds weer andere rollenspellen gespeeld. Verkleden met capes, maskers en bijpassende accessoires is gemakkelijk en geschikt voor elk seizoen. Je trekt de cape gewoon over je eigen kleding aan. Het masker staat altijd mooi op elk kind. Onze capes en maskers zijn verkrijgbaar in 1 maat en zijn geschikt voor kinderen van 3 t/m 8 jaar.

 

© 2020 - 2024 Feestjesbaas | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel