Aangenaam!

Welkom op onze website! Aangenaam kennis te maken! Dit zijn wij, Feestjesbaas.

Geboren uit liefde voor feestjes, enorm uitpakken en overtreffen, beleving, gastvrijheid en dat uiteraard in de thema's die onze eigen twee boys helemaal te gek vinden.

Met trots presenteren wij dan ook onze zorgvuldig geselecteerde feestartikelen voor een geslaagd en fantastisch kinderfeest!

Ninjago feest
Wil jij het beste en stoerste Ninjago feest geven van de hele wereld? Met onze Ninjago capes en maskers tover je al je vriendjes en vriendinnetjes om tot levensechte Ninjago's. Laat het Ninjago feest maar beginnen!

Paw Patrol feest
Paw Patrol is niks te dol. Geen feest te groot, geen klus te klein voor Feestjesbaas Paw Patrol kinderfeest concept. Mooie capes, maskers en alle feestartikelen voor het ultieme Paw Patrol feest, shop je hier!

Dino feest
Ook onze Dino capes en maskers zijn te gek! Met het Dino feest pakket compleet ben je in één keer klaar, gave capes, dino tattoos, grote folieballonnen, dino servies, knutsel foam zwaarden maken, nog meer dino ballonnen en een draaiboek. In één bestelling is het gehele Dino feest geregeld!

Knutseldame / Schmincker
Je feest naar een hoger niveau tillen? Huur onze knutseldame in. Willen jullie worden geschminkt? Ook dat verzorgen wij graag op locatie! 

Traktatie
We hebben ook geinige en orginele cadeautasjes en snoepzakken voor een coole traktatie!
Je kan alles per stuk bestellen! Friet puntzakjes met bijpassende frietvorkjes, kinder koksmuts pakketten, leuke bedrukte transparante snoepzakjes om te trakteren in stijl, grote papieren drinkbekers in vrolijke kleuren, geinige prikkers met clowns en allerlei andere leuke feestartikelen om jouw kinderfeest compleet te maken!

Themakisten
Ben je druk? Huur dan onze Lego Ninjago themakist of Paw Patrol themakist. Helemaal in stijl, compleet met spelletjes, kostuums, knutselactiviteit. Voor jou als drukke ouder erg gemakkelijk, reserveren en je hoeft alleen nog maar zelf de boodschappen te doen. Easy peasy!

Duurzaam ondernemen

Ondertussen proberen we ons steentje bij te dragen aan een duurzame toekomst.

Daarom proberen we inkoop en verkoop van producten van plastic voor eenmalig gebruik te minimaliseren.

En ook verzenden wij in gebruikte dozen om geen nieuwe grondstoffen hiervoor te gebruiken. 

Groene hosting 

Onze webwinkel wordt gehost bij TRUE. Niet alleen een hele gezellige partij, maar ook een hele groene! TRUE is partner van The Green Web Foundation, een partij die als doel heeft om internet volledig groen te maken. Dat wil zeggen dat de gebruikte energie afkomstig is uit duurzame bronnen. Zelf heeft TRUE het Groene Energiecertificaat en hebben zij ISO 14001 opgenomen in hun milieubeleid.

 

 

© 2020 - 2024 Feestjesbaas | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel