Sorteer op
 • Themakist Eenhoorn feest (huur)
  Themakist Eenhoorn feest (huur)

  Themakist Eenhoorn feest (huur) voor het gaafste Eenhoorn feest!

  Het Eenhoorn themafeest is voor meisjes èn jongens van 3 t/m 8 jaar die zin hebben in een gezellig en actief feest.

  Welkom meisjes en jongens op het Eenhoorn…

  € 69,50

Unicorn kinderfeest
Vindt jouw dochter of zoon Eenhoorns ook helemaal geweldig? Dan is een Eenhoorn kinderfeest uiteraard een must! Feestjesbaas zorgt voor een Eenhoorn feestje met allemaal blije kinderen. Want met onze verkleedkleding tover je de kinderen in een handomdraai om tot echte Magische Eenhoorns en beleven ze een groot en levensecht eenhoorn avontuur!

Feestjesbaas
In het assortiment van Feestjesbaas vind je prachtige verkleedkleren, maskers, accessoires en schuimzwaarden om je om te toveren tot prinses, Frozen, sneeuwprinses, ninja, piraat, dino, tovenaar, Paw patrol pup, Super mario, Pokémon, Sonic, Minecraft, ninja turle, brandweer, politie, eenhoorn, Spiderman en andere Superhelden. 
​De verkleedcapes, maskers en accessoires zijn ideaal voor veel speelplezier binnen en buiten. Voor in de verkleedkist, tijdens kinderfeestjes en verkleedpartijtjes. Voor carnaval en voor elk moment dat jij graag je favoriete karakter wil zijn! Verkleden is een geweldige training voor het prikkelen van de fantasie. Kinderen kunnen zich met verkleden op een leuke manier uitleven, alleen of met vriendjes en vriendinnetjes komt een fantasiewereld tot leven en worden steeds weer andere rollenspellen gespeeld. Verkleden met capes, maskers en bijpassende accessoires is gemakkelijk en geschikt voor elk seizoen. Je trekt de cape gewoon over je eigen kleding aan. Het masker staat altijd mooi op elk kind. Onze capes en maskers zijn verkrijgbaar in 1 maat en zijn geschikt voor kinderen van 3 t/m 8 jaar.

© 2020 - 2024 Feestjesbaas | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel