Binnen 3 werkdagen in huis!

Heb je haast bel of mail ons dan op 0630367999 of info@feestjesbaas.nl dan kijken we wat mogelijk is! Ophalen in Uden kan dagelijks en is gratis!

Verzenden in gebruikte dozen
Wij verzenden zoveel mogelijk in gebruikte dozen. Dit doen we om onze impact op het milieu te beperken. Het ziet er misschien wat minder mooi uit, maar de doos belandt meestal toch direct in de papier kliko. En daarom vinden wij het zonde hier het milieu mee te belasten!

Post in NL
Wij verzenden kleine bestellingen die in een envelop passen en door de brievenbus kunnen naar Nederlandse adressen als Brievenbuspakje met PostNL brievenbusbezorging voor € 4,10. De ontvanger hoeft niet thuis te zijn. PostNL bezorgt geen brievenbuspost op zondag en maandag. Bij PostNL is de eindejaardrukte meestal groot.  Houd in die periode rekening met vertraging in de bezorging en bestel op tijd!

We verzenden je bestelling binnen 3 werkdagen. Na verzending zal in principe de volgende dag door de postbode worden bezorgd in de brievenbus. 'In principe' betekent in ongeveer 90% van de gevallen. De bezorgtijd is afhankelijk van de tijd waarop de postbode gewoonlijk de brievenbuspost bezorgt in een wijk. 

Bestel je grotere producten dan verzenden we met Pakketpost. Verzendkosten voor een pakket in Nederland zijn
€ 6,75 met PostNL. Dit is tot maximaal 10 kg.
 

Pakket in België 
Verzenden naar België is mogelijk vanaf € 9,30. Voor België is het bij wet verplicht dat de naam van de ontvanger en de bedrijfsnaam exact overeenkomen met de namen die geregistreerd zijn op het betreffende adres. Komen deze namen niet overeen, bijvoorbeeld doordat je niet de bedrijfsnaam hebt vermeld, dan wordt de bestelling geretourneerd. Wees er dus zeker van dat jouw adressering overeenkomt met het naambordje bij de deur. 

Verzenddatum, geen bezorgdatum
In één op de tien gevallen duurt de bezorging langer dan verwacht. Daarom werken we in de webshop met een verzenddatum, niet met een bezorgdatum. Wij garanderen 100% dat wij op deze datum verzenden. En zo kan jij zelf de kans inschatten op bezorging precies op tijd of het risico nemen van een dagje te vroeg of te laat. Voor het weekend en voor speciale gelegenheden adviseren wij in elk geval een dagje extra te nemen

Track-en-trace code
Jouw bestelling wordt verzonden met een track-en-trace code. Uiterlijk de volgende ochtend na verzending ontvang je een mail met de code zodat je de bezorging van jouw bestelling kunt volgen. 
 

 

© 2020 - 2024 Feestjesbaas | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel